<-- Takaisin sarjaan Lassie

Edellinen numero
Lassie 1959 05 sivu 28

Lassie 1959 06

Seuraava numero
Lassie 1959 06 sivu 03

Tietoa lehdestä

Lassie 1959
Kesäkuu 6

Alkup: Lassie 40 (may-jun 1958)
Kansi: Valokuva

Lassie
Koiran Sydän 14 sivua
Heart of a Dog
Piirtäjä: Bob Forgione?

Liekki
Myrsky 4 sivua
Blaze
Winds of Fury
Piirtäjä:

Lassie
Metsänvartija 13 sivua
Forest Guardian
Piirtäjä: Bob Forgione?

Jaksossa Koiran Sydän sosiaaliviranomaiset päättävät, ettei holhoojiltaan karannut Timmy voi jäädä Millerien lapseksi, koska Millereillä ei ole isähahmoa, on vain ukki, äiti ja pikkupoika Jeff. Timmylle löydetään nuori pariskunta, Martinit, jotka lopulta adoptoivat Timmyn. Martinit etsivät asuntoa ja kuinka ollakaan Millerit päättävät myydä farminsa ja muuttaa kaupungiin, joten Martinit jäävät Timmyn kanssa asumaan entiselle Millerien farmille.

Sitten seuraa vallan outo juttu, kun Jeff Miller päättää luopua koirastaan Lassiesta ja jättää sen Timmylle ja siis entiselle kotifarmilleen.

No kun aluksi Lassie asui Brasiliassa Rockyn ja Gerryn kanssa ja sitten Millerien kanssa USA:ssa, niin loppujen lopuksi koira päätyi Timmyn koiraksi USA:laiselle maalaisfarmille.

Ehkä näissä oudoissa koirakaupoissa on ollut perimmäisenä syynä se, että USA:n TV:ssä on pyörinyt tällainen Timmy Martin & Lassie -sarja ja sarjakuvalehti haluttiin päivittää sarjaan sopivaksi - arvelee Sherlock-Moog

Lehden kannet etenivät siten, että Brasilia-kansina on mielettömän loistavasti piirrettyjä taideteoksia, Jeff Miller-kansissa (5 kpl) on valokuva Lassiesta yksinään ja lopulta Timmy-kansissa on valokuva, joissa on Timmy ja Lassie.

Lassie 1959 06 sivu 03
Lassie 1959 06 sivu 17
Lassie 1959 06 sivu 22